torsdag den 27. juni 2019

Facade afrensning

Det er bare een af de der dage, hvor alt går galt!

Facaderne er ellers meget taknemlige her.

Der er ikke pudsede ydervægge, så der er ingen tilbagevendende reparationer på det. De er hverken kalket eller malet, så den form for vedligehold slipper vi også for.

Dog trænger facaden på nordsiden efterhånden meget naturligt til en afvaskning. 
Det er slet ikke noget vi er nødt til hvert år, men efter 3,5 år på langs i en sygeseng, og år forud for det, vil jeg have det gjort i år.
Og som sidegevinst pynter det jo også, når der skal tages billeder til salget.

Da det er facaden på staldbygningen, der lige trænger til en overhaling, skal der mere end håndkraft til, hvis det ikke skal vare en evighed.
Så forlængerledninger og vandslanger blev koblet til overalt, jeg var klar i mit stiveste regnpuds og - bøh! Ingenting!
Højtryksrenseren ville ikke lege med.

I aftes lånte vi så Eriks brors maskine, så jeg var klar til i dag. Og JEG troede, jeg havde en god højtryksrenser, nej du, så skulle du se den brormand har!

Men den lød godt nok underligt, så jeg skyndte mig at slukke for den. Inden jeg nåede det, hoppede slangen af maskinen.
Det kan selvfølgelig godt være, at den rent faktisk lyder rigtig nok, og at det bare er mig, der ikke er familiær med modellen, men jeg tager ingen chancer med andres værktøj.
Hvis man låner noget, så har man f* af at aflevere det i samme eller bedre stand. Så jeg må lige høre brormand og min kammerat, hvad jeg skal gøre i den forbindelse.

Så afrensningen af facaden skulle i princippet være færdig nu, og jeg er kun lige begyndt!

Ja, sådan går det jo alle vegne til tider, også her, men ikke desto mindre er det irriterende, når planerne for dagen går i vasken.

Jeg må tage plan B i brug - ryd op i staldbygningen og sælg det vi ikke kan have med herfra til et nyt sted! Så går tiden da med noget produktivt.
God dag derude :-)