lørdag den 8. juni 2019

Byggematerialer til salg

Vi har meget stående af byggematerialer m.v. som var tiltænkt huset. Her i blandt den til huset medfølgende terrasse til master bedroom på første sal, men også toiletter, spabad, hegn, vinduer til orangeri m.m...




På regnfulde dage - eĺler om aftenen - sætter jeg det til salg, som jeg har information nok om. Så mangler der lige et mål her og der, og så ligger det ellers og pauserer, til jeg igen får tid.


Det startede med oprydning i de private ting, men vi er så småt i gang med at komme af med byggematerialer også.
Det er egentlig så ærgerligt, at en potentiel køber af huset ikke allerede har meldt sig (der er mange, der gerne vil leje, fordi de ikke kan købe, men det kommer vi jo ikke videre af!)
Men ærgerligt er det, for i givet fald kunne vedkommende selv beholde det, som de synes, de vil bruge i ejendommen.
Men ryddes op skal der jo, så vi må desværre sælge en del ting, som vi gerne selv ville have brugt i ejendommen, som en potentiel køber så evt. senere skal ud og skaffe.


Og så er der alt det her med at få møblementet til at passe efter flytning osv. Jeg begynder at tænke, om det nu er så dårlig en idé, det her med at sælge huse inklusive møbler, som man gør i visse andre lande.
Så er der ikke så meget transport af møbler og lignende, ligesom det der står (formentlig) passer ind i ejendommen. Men det er selvfølgelig ikke alle, der lige holder af tidløst design!
Hvor godt det generelt ville fungere, har jeg ingen anelse om. Det kunne gøre det ualmindeligt lettere og mere miljøvenligt  for os at flytte generet - og den gamle sofa, der var uden for smags rækkevidde, kunne nok erstattes med en anden. Men er vi ikke alle lidt bundet - i hvert fald af nogen ting(?)
Men nok om det! 

Vi skal til og af med vores byggematerialer, så jeg må hellere få sat gang i udarbejdelsen af nogle annoncer ;-)