lørdag den 17. august 2019

Hydrangea Anomala Petiolaris

Unormal hydrangea? Den passer glimrende i familien, tænkte jeg, og sagde ja tak til det yderst venlige tilbud :)

Hydrangea kender jeg som den ganske almindelige staude, der tager farve (rosa eller blå) afhængigt af jordens surhedsgrad.
Jeg har senest fået en hvid hydrangea af min mor. Jeg endnu ikke har fået undersøgt, hvorledes det kan lade sig at gøre, men...

Med Hydrangea Anomala Petiolaris er i hvert fald anormal. Den klatrer op ad vægge ved at hæfte sig til væggen som en vedbend. Der er som sådan intet, der umiddelbart får mig til at tænke hydrangea, når jeg ser den.

I forbindelse med salget af Hobbyfarmen, har vi endeligt sat fokus på den udvendige side af sagen. Der er som sådan ikke en masse, der skal laves, det er mest oprydning på mig og mine små drivhuse og utallige stiklinger.
Men da jeg altid har fokuseret på produktion af egne grøntsager, så havde jeg slet ikke tænkt tanken at få startet nogle stauder op til formålet. Så vi har intet tilgængeligt fra egen have!

Jeg synes dog alligevel, at nogle hvide blomster ikke vil skade, så med denne klatrende sag, fik jeg dækket af for skraldespandene, samt tilført lidt mere farve til gårdspladsen. Så det var skønt.
20 mere af dem, så er vi ved at være der :)