onsdag den 9. januar 2019

Julegave: en køkkenmaskine ;-)


Jeg fik en ny køkkenmaskine til jul. Det er den bedste købte julegave nogensinde, så jeg overlader dig til i dag at læse om mit nye "legetøj."
Jeg havde en lignende maskine for 17 år siden, men der var altid noget mere vigtigt at bruge pengene på.
Min forlovede har tilsyneladende tænkt, jeg skulle have en ny, og jeg er meget glad for denne og kan ikke vente med at bruge den.

De gode maskiner er dyre. Du kan få billigere modeller, og det er præcis, hvad du får. Forvent ikke, at det skal være så solidt eller effektivt som de andre. Jeg har foretrukket at leve uden en i 17 år, og der er en grund til det. Jeg ønsker ikke at spilde mine penge på noget, der går i stykker eller ikke er effektivt.

Det bliver en stor hjælp for mig på daglig basis. At lave dej, marmelade, smoothies, hakkekødsopskrifter, pasta...
Jeg er så begejstret, og normalt ville jeg smide brugervejledningen i en boks mærket "hvis alt andet mislykkes", men for en så dyr maskine kan der være vigtige ting man bør vide, i det mindste om rengøringen af dem.

I en selvforsynende husstand med børn, hvor der laves meget til fryser og syltning, ville jeg ikke undvære den - det kan klart anbefale til det daglige brød.