fredag den 1. juli 2022

Havens udseende ved overtagelse af huset

 

Hobbyfarmen haven ved overtagelse

Der har været en del arbejde at udføre i haven, siden vi overtog ejendommen.
Sælger var fraflyttet huset, og det er meget naturligt, at der i haven så ikke er blevet gjort mere, end det allermest nødvendige.

På billedet ovenfor er der siden billedet blev taget allerede sket meget. Hækken var ved at blive kvalt i snerle, der var en del selvsåede buske, der ligeledes voksede i hækken, som hun er blevet klippet ned. Den "vilde" bevoksning klager jeg nu ikke over. Det er for mig at se langt mere interessant, end at skulle starte helt forfra på en byggegrund.



Noget af det jeg har været mest begejstret over, er havens mange installerede beholdere til opsamling af regnvand. Vand er dyrt, og selvom vi bruger postevand i haven, skal der alligevel betales vandafledningsafgift.
Tillige er det bedre for mange planter, at der ikke er kalk i vandet.



Hvad det flisebelagte areal har været brugt til af tidligere ejere, det ved vi faktisk ikke. Der er ikke mere sol her, en andre steder i haven - uanset tidspunktet på dagen.
Stedet henlagde vi ret hurtigt til kompost, da den uplejede have ville medføre rigelige mængder af haveaffald.


Blot et enkelt eksempel på en af havens mange bede, der trængte til en meget kærlig hånd. Jo, der var nok at gå i gang med da vi overtog huset :-)